Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 12


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

Filia nr 12

Dieta roślinna : na co dzień
Tyt. oryg.: "Comlete idiot`s guide to plant-based nutrition ".

AUTOR:

Hever, Julieanna.

POZ/ODP:

Julieanna Hever ; [przekł. z ang. Martyna Kozłowska].

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Łódź : Galaktyka, 2013.

HASŁA:

  1. Odżywianie - higiena
  2. Dieta owocowa-warzywna
  3. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo
  4. Rośliny użytkowe - kucharstwo i przetwórstwo
  5. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

354 s. ; 25 cm.

SYGNATURA:

641/648

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

112000686051

68605

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>

UWAGI:

Tyt. oryg.: The comlete idiot`s guide to plant-based nutrition. U góry okł. : Poleca dr T. Colin Campbell, autor książki "Nowoczesne zasady odżywiania". Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 12

Warzywne przysmaki
Tyt. oryg.: "Mainly vegetables".

POZ/ODP:

[tł. Katarzyna Gwiazda ; red. prowadzący Longina Rutkowska].

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "RM", 2003.

SERIA:

Świeże i Smaczne

HASŁA:

  1. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

OPIS
FIZYCZNY:

79 s. : il. kolor. ; 28 cm.

SYGNATURA:

641/648

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

112000706803

70680

UWAGI:

Indeks.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW